Rent a car Portorož se intenzivno pripravlja na novo turistično sezono

Rent a car Portorož je rent a car podjetje, ki ima največji promet v poletni turistični sezoni. Statistični podatki kažejo, da Portorož vsako leto obišče vedno večje število tujih turistov, med katerimi je tudi veliko število petičnih gostov. Ti pa se zanimajo predvsem za najem dragih in luksuznih avtomobilov. Zato se je moralo podjetje Rent a car Portorož prilagoditi tem gostom tako, da so v prejšnjem letu kupili osem dragih avtomobilov, ki čakajo na goste z najdebelejšimi denarnicami. Rent a car Portorož je spoznal, da s tem segmentom vozil lahko največ zaslužijo, zato nameravajo v naslednjih letih temu segmentu vozil posvetiti še posebno pozornost. Tesno sodelujejo tudi z letališčem Portorož, na katerem pristajajo letala s potniki, ki praviloma zelo pogosto potrebujejo najem vozila.

Njihovo medsebojno sodelovanje je zelo uspešno in v obojestransko zadovoljstvo. Rant a car Portorož tesno sodeluje tudi z igralnicami v Portorožu, ki imajo veliko gostov, ki potrebujejo najem vozila. Pri podjetju z veseljem ugotavljajo, da vsako leto ustvarijo višji dobiček, ki narašča za približno deset odstotkov letno. Zelo veliko pozornost posvečajo pri Rent a car Portorož tudi posodabljanju svojega voznega parka, ki ga vsako leto obogatijo s petimi do desetimi novimi avtomobili. Njihove analize kažejo, da tuji turisti najraje najemajo nov avtomobile, zato se ves čas trudijo, da niti eden izmed njihovih avtomobilov ni starejši od treh let.

Poleg tega namenjajo posebno pozornost tudi opremljenosti njihovih avtomobilov, saj so spoznali, da tuji turisti želijo najeti avtomobile s čimbolj bogato opremo. Kljub temu, da so taki avtomobili precej dražji, so z analizami ugotovili, da se jim nakup avtomobilov z bogato dodatno opremo obrestuje. Rent a car Portorož pa ne skrbi samo za zadovoljstvo svojih strank, temveč jim je pomembno tudi zadovoljstvo zaposlenih, ki jim vsako leto poleg odličnih delovnih pogojev in dobre plače, izplačajo tudi visoko božičnico.