Je erotična masaža sploh še tabu tema?

Erotična masaža je nekoč veljala za tabu temo, danes pa temu ni več tako, saj so se časi precej spremenili. Še vedno se sicer najdejo ljudje, ki na erotične masaže gledajo kot na nekaj umazanega in slabega, vendar so ti ljudje v manjšini. Zavedati se moramo, da erotična masaža ni enako prostitucija, saj ne nudijo seksualne zadovoljitve v smislu spolnega odnosa.

Erotične masaže so sicer zelo senzualne in pri njih lahko sodeluje tudi več maserjev hkrati. Čeprav prihaja do nekakšnega napeljevanja k spolnemu odnosu, pri profesionalni erotični masaži nikoli ne pride do spolnega odnosa, saj se maserji v erotičnih salonih z renomejem striktno držijo pravil in k svojemu delo pristopajo profesionalno.

Med zelo priljubljene oblike erotične masaže sodi nuru masaža, pri kateri sta tako maser kot oseba, ki se masira, gola. To masažo poznamo tudi pod imenom body to body masaža. Zanjo je značilno, da se maser naolji po telesu in se nato drgne ob telo stranke in ga masira s celotnim svojim telesom namesto z rokami. Nuru erotična masaža izhaja z Japonske.

Veliko ljudi pohvali obliko masaže telo ob telo, saj se ob njej močno sprostijo, njihova domišljija pa podivja. Mnogi poročajo o tem, da je ta erotična masaža pripomogla k izboljšanemu spolnemu življenju doma, saj so vanj vnesli več domišljije in povečali užitek.

Erotično masažo mnogi pojmujejo kot varanje, kar je zmotno. Gre za obliko masaže, pri kateri je glavni cilj še vedno zmasirati stranko in je ne spolno zadovoljiti. Tudi klasična masaža v nas sproža nekatere erotične občutke in nas lahko vzburi, zato se ne bi smeli slepomišiti. V vsaki masaži je nekaj erotična, vsaka ima v sebi določen erotični naboj, saj je masaža vedno intimna – gre za telesni odnos med maserjem in osebo, ki se masira. Erotična masaža že dolgo ni več tabu in se o njej tudi vse bolj odprto govori.