Barve za obrvi so danes popularne in ženske jih vse bolj in bolj uporabljajo

Včasih se zdim sama sebi smešna, ko se zjutraj pogledam v ogledalo in si rečem, kako so nekatere ženske epe, sama pa imam tako utrujen obraz. Ne, samo naravna sem! Vse te ženske na družabnih omrežjih kupujejo barve za obrvi, druga ličila, si barvajo lase, hodijo na lepotne popravke in delajo vsak dan na tem, da so lepše in privlačnejše.

Kaj pa delam jaz?

Ko sem to premišljevala, sem si rekla, da se to mora končati, ker se nočem tako hitro starati. Da bi si znala sama urediti obraz, kot so obrvi, niti barve za obrvi si nisem znala kupiti, kaj šele oblikovati obrvi ali pobarvati. Tako sem se odločila, da grem na masažo in nego obraza in da tam vprašam, kaj moj obraz potrebuje in kakšne barve za obrvi bi bile primerne za moj obraz in mojo barvo oči. 

Res sem šla na masažo in nego obraza in bila presenečena, ko mi je zaposlena rekla, da je moja koža dokaj lepa, da pa ji manjka vlage, zato je tudi takšna, kot je. Ko sem jo vprašala za barve za obrvi, pa mi ni povedala, kakšne barve za obrvi bi se meni podale, le predlagala je, da to lahko naredi ona in mi obrvi tudi oblikuje. 

Saj veste, kako je, če ste že tam in hitro potem pristanete na vse kar vam ponujajo, oni pa so tam z namenom, da vam storitve zaračunajo. Tako sem si dala še pobarvati obrvi in tudi oblikovati. 

Bila sem vesela, ko sem se pogledala v ogledalo, ker so bile obrvi res lepe, čeprav nisem vedela, katere barve za obrvi sploh obstajajo, sem videla, da je bila ta barva prav lepa. Kasneje sem izvedela, da obstajajo samo tri barve za obrvi in da jih res ni težko pobarvati. Tako si bom sedaj barvala obrvi sama, kajti ne bom zgrešila pri nakupu, če obstajajo samo tri barve za obrvi, ker približno vem, katero barvo potrebujem.